HomeZonneweringen

Zonneweringen

Horizontale jaloezieën (aluminium/hout)

Horizontale jaloezieën geven u exacte controle over intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien.

Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedten kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Register to read more...

Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen.
Ook al zijn ze bedacht door de oude Grieken, toch zijn ze vandaag de dag een mooie oplossing om te spelen met licht.

Register to read more...

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een natuurlijk uitstraling. Door het tuimelen kan de lichtinval perfect geregeld worden.

Alle houten producten zijn FSC-gecertificeerde producten, dus ecologisch verantwoorde houtsoorten afkomstig van speciale plantages. Hiermee tonen we onze betrokkenheid bij een duurzame wereld. Register to read more...

Duo rolgordijnen

Het perfecte evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag vind je bij de duo rolgordijnen. Met de eindeloze ketting kunt u de doorschijnende en ondoorschijnende delen langs elkaar heen schuiven en de shade zo gedeeltelijk of volledig sluiten.

Door de ruime keuze aan kleuren tover je je woonruimte in een mum van tijd om in een oase van gezelligheid.

Register to read more...

Verticale jaloezieën (pvc/aluminium/stof)

Verticale jaloezieën bestaan uit verticale lamellen van pvc, aluminium of stof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden en kan men de hoeveelheid licht en zijn orientatie regelen.

Register to read more...

Dakramen

Dakramen

Register to read more...

Rolgordijnen

Bij Ledegen Raamdecoratie vind je een uitgebreide collectie van kwalitatieve rolgordijnen. Oplossingen voor ieder raam met zijn stijlvolle functionaliteit, van klassieke tot moderne prints in prachtige kleuren.
Met rolgordijnen kan je kiezen tussen een optimale verduistering of transparantie en prachtig gefilterd daglicht.

Register to read more...

Electrische systemen

Raamdecoratie kan worden geautomatiseerd. Dit kan voor (reeds bestaande) jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen en plissés.

Een breed gamma aan geruisloze en discrete motoren zorgen voor de bediening. Dit zorgt niet alleen voor een beter comfort, maar de bediening gebeurt tegelijk zacht en gelijkmatig.

Register to read more...

Zonwering van textiel/ dubbel plissé gordijnen

Zonwering van textiel/ dubbel plissé gordijnen hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden.
Met zijn honderden beschikbare kleuren is het de perfecte oplossing voor ramen van vrijwel elke vorm en grootte.
Plissés zijn frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren.
Door zijn warmtereflecterende coatings is deze zonwering ideaal voor serres.

Register to read more...

Zonneweringen

website door zoov